26 Haziran 2015 Cuma

Unutamayacağınız bir yaz için aradığınız her şey The Marmara Antalya’da

Dünyanın ilk dönen oteli The Marmara Antalya, Toros dağları ve Akdeniz’in nefes kesen manzarası eşliğinde, yazın tadını doyasıya çıkarmak isteyenlere; özel gün kutlamalarından ücretsiz Latin dansı eğitimine, plaj keyfinden Ramazan ayı boyunca açık büfe kurulacak geleneksel iftar sofralarına kadar her zevke özel cazip fırsatlar sunuyor.



The Marmara Antalya, yaz mevsiminin güzelliklerini doyasıya çıkarmak isteyen misafirlerine, birbirinden cazip fırsatlar sunuyor. Haziran – Ekim 2015 tarihleri arasında The Marmara Antalya’nın eşsiz plajında sevdikleriniz için partiler organize edebilirsiniz. Doğum günü ya da özel günlerinizi kutlamak için hazırlanan barbekü ve çeşitli kokteyl menüleriyle zenginleştirilen özel partilerinizi DJ Burhan’ın müzikleriyle daha da coşkulu hale getirebilirsiniz.


Yazın sıcak günlerinde Akdeniz’in masmavi sularında serinlemek, şehrin stresinden kurtulmak isteyenler, The Marmara Antalya’nın eşsiz plajı, açık havuzu, hamam ve saunasından bir günlüğüne yararlanabiliyor. Konukları için tüm detayları düşünen The Marmara Antalya, Temmuz ayı boyunca geçerli olacak deniz, havuz, sauna ve hamam fırsatı içerisine hamburger menü ikramını da ekledi. Bu çok özel bir günlük tatil kaçamağının fiyatı 39 TL.


Günün yorgunluğunu bir kenara bırakıp rahatlamak isteyen Antalyalılar, şehir merkezinde yer alan The Marmara Antalya’ya uğrayarak tadı damakları şenlendiren Mango Smoothie’yi de 19 TL’ye yudumlayabilirler.

Tuti Restaurant’ta tadına doyum olmayan iftar sofraları
Ramazan ayı boyunca, The Marmara Antalya’nın içerisinde yer alan Tuti Restaurant’ta muhteşem iftar sofraları da konuklarını bekliyor. Hem göze, hem de damağa hitap eden birbirinden lezzetli, her şey dâhil açık büfe iftar yemeği 49 TL’den sunuluyor.

Lezzet dolu sabahlar
The Marmara Antalya, Ekim ayından itibaren geçerli olacak geç kahvaltı seçeneği ile de konukların yüzlerini güldürüyor. Akdeniz’in taze ve zengin kahvaltılıklarıyla güne zinde başlayan konuklar, geç kahvaltı paketinden kişi başı 39 TL’den yararlanabiliyor.

Yaz boyunca ücretsiz Latin dansı dersleri
Deneyimli dans hocaları eşliğinde verilecek derslere katılmak isteyen Latin dansı tutkunları Haziran – Ekim 2015 aylarında, her hafta Cuma akşamları 20.00 – 21.30 saatleri arasında ücretsiz Latin dansı kurslarına katılabilirler. Kayalıklarda yer alan ve doğal sarkıtların süslediği tünelden geçerek ulaşılan eşsiz The Marmara Antalya Beach’de verilecek Latin ve Salsa derslerinin yanı sıra Merengue, Bachata, La Rueda De Casino, Cha Cha Cha, Rumba ve Kizomba gibi birçok dans türünü de öğrenerek pistlerin aranan isimlerinden olabilirsiniz.The Marmara Antalya’nın hazırladığı her zevke hitap eden programlar, keyifli bir yaz mevsimi geçirmek isteyenleri bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder