23 Haziran 2015 Salı

Sabre, Türkiye'nin lider kurumsal seyahat acentelerinden Zorlu Grubu ‘Jules Verne Travel & Event’ ile anlaşma imzaladı

Jules Verne Travel & Event, küresel seyahat ve turizm sektöründe öncü teknoloji sağlayıcı Sabre’yi seçti.Seyahat ve turizm sektöründe küresel teknoloji sağlayıcısı Sabre Corporation (NASDAQ: SABR) ve lider seyahat şirketi Jules Verne Travel and Event, Sabre seyahat pazarında Jules Verne Travel & Event'e güç kazandıracak uzun süreli stratejik ortaklığa imza attı. Anlaşma, 1 Haziran 2015 tarihinde yürürlüğe girdi.

Jules Verne Travel & Events'in Genel Müdürü Ayşe Yağcı, imza töreninde "Özellikle iş seyahatlerinde seçenekler çok önemli. Özellikle dünyanın çeşitli yerlerinde çok ani kararlar ve değişiklikler oluşabiliyor. Kullandığınız sistemin bunu size sağlıyor olması lazım. Sabre’ın bize çok daha hızlı çözümler ve seçenekler sunduğunu görüyoruz. Bu yüzden Sabre’la ortak çalışmalarımızda en önemli konularımızdan bir tanesi daha fazla seçenek sunması ve inovasyona önem vermesi. Sabre’da en çok hoşumuza giden dünyada ne kullanılıyorsa, nasıl bir gelişme yapıldıysa biz de aynı anda bunu görebilecek, kullanabilecek olmamız. Türk pazarına dair bir blokaj söz konusu değil. Yani Amerika’da kullanılıyor, Türkiye’de kullanılamaz gibi bir durum olmayacak. Bize hız kazandıracağını ve en iyi deneyimleri paylaşma imkanı sağlayacağını düşünüyoruz”

“Leisure tarafında ise daha çok kişiye özel hizmetler oluşturuyoruz” diyen Yağcı, sözlerine şöyle devam etti: “Orada da en büyük konu teknoloji. Çünkü insanlar bireysel seyahatlerini oluştururken bir iş seyahati gibi bakmıyor. Yani aynı kişinin 2 konuya bakışı birbirinden çok farklı. Orada teknolojiye ve bilgiye ulaşma şekli hayati önem taşıyor. Çünkü her şekilde insanlar bilgiye ulaşıyorlar. Ama bunun belli filtrelerden geçmesi, güvenilir kaynaklardan gelmesi çok önemli. Sabre’ın otelle ve farklı seyahat ihtiyaçları ile ilgili modülleri var. Sadece uçak bileti sunmuyor, uçak bileti esasında büyük bir kısmı olabilir ama çok yan ürünü var. Araba kiralaması, otel seçenekleri, bilgilendirme platformları… Biz Leisure tarafında da Sabre’dan bu konularda da destek alacağız.”

Sabre Travel Network Türkiye Genel Müdürü Altuğ Bekdemir gerçekleşen stratejik ortaklık için: “Türkiye’nin önde gelen kurumsal seyahat acentesi olan Jules Verne ile işbirliğimizden dolayı gururluyuz. Bu anlaşma, Türkiye’deki seyahat acentelerinin sürekli değişen yolcularının ihtiyaçlarını karşılamak için doğru teknolojiyi kullanmalarına dair ihtiyaçlarındaki büyümeyi vurguluyor. Bizler, Türkiye pazarında hali hazırda köklü bir varlığa sahip Jules Verne’nin, bu varlığını korumak ve büyütmek için Sabre’yi seçmelerinden dolayı çok mutluyuz.”


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder