23 Haziran 2015 Salı

ITE Group’un Türkiye Ofisi ITE Turkey’in yeni Genel Müdürü Burcu Başer oldu

17 ülkede 30 ofisiyle, 240’ı aşkın fuar ve konferans organizasyonu gerçekleştiren, İngiliz fuarcılık devi ITE Group’un Türkiye Ofisi ITE Turkey’in yeni Genel Müdürü Burcu Başer oldu. Kariyerinin önemli bölümünü fuarcılık sektöründe oluşturup, bu alanda başarılı projelere imza atan Burcu Başer, yeni göreviyle ITE Group’un Türkiye’de sahip olduğu beş şirketin yönetiminden sorumlu olacak.   Aralarında 38 yıllık başarılı fuarcılık deneyimiyle YEM Fuarcılık şirketinin de yer aldığı ITE Turkey; yapı, turizm, kozmetik, gıda, moda, enerji, ambalaj, iş ve inşaat makineleri, raylı sistemler ve lojistik alanlarında Türkiye’nin ve Bölgenin lider fuarlarını düzenliyor.

Dünyanın beş büyük yapı fuarından biri olan, Türkiye ve Bölgenin en büyük yapı fuarı Yapı Fuarları – Turkeybuild’i düzenleyen YEM Fuarcılık’ta yaklaşık 2 yıldır Genel Müdür olarak görev yapan Burcu Başer, ITE Turkey’in Genel Müdürü oldu. ITE Turkey; YEM Fuarcılık, EUF - E Uluslararası Fuar Tanıtım Hizmetleri, Ekin Fuar, Platform Uluslararası Fuarcılık ve TF Fuarcılık şirketlerinden oluşuyor.

Yapı, turizm, kozmetik, gıda, moda, enerji, ambalaj, iş ve inşaat makineleri, raylı sistemler ve lojistik sektörlerinde Türkiye’nin lider fuarlarını düzenleyen ITE Turkey gücünü, Türkiye ve bölgedeki deneyiminin yanı sıra grup şirketleri arasında yer aldığı ITE Group’un küresel ağından alıyor. 17 ülkede 30 ofisi, 1.100 deneyimli personeliyle, dünya çapında yılda 240’ı aşkın fuar ve konferans düzenleyen ITE Group Plc.’nin Türkiye ofisi olan ITE Turkey, fuarcılık sektöründeki güçlü küresel ağını içinde yer aldığı her bir sektöre aktararak, düzenlediği fuarlarda yeni iş, işbirliği ve satınalma fırsatları yaratıyor, bu sektörlerin gelişmesine katkıda bulunuyor.

İTÜ Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü mezunu Burcu Başer, yüksek lisansını 1999 yılında, İTÜ Fen Bilimleri Fakültesi Yapı Malzemesi Ana Bilim Dalı’nda tamamladı. 1995 yılında profesyonel iş hayatına atılan Başer, inşaat sektöründe çeşitli projelerde çalıştıktan sonra, 2002 yılında ITE Group Plc. şirketi olan EUF – E Uluslararası Fuar Tanıtım Hizmetleri A.Ş.’de Teknik Müdür olarak göreve başladı, 2004 yılında Operasyonlar Direktörü oldu. Başer 2005 -2013 yılları arasında EUF A.Ş. ve beraberinde 2012’den itibaren de Ekin Fuar A.Ş.’de Genel Müdürlük ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini yürüttü. 2013 yılından bu yana ITE Group Plc. şirketlerinden biri olan YEM Fuarcılık’ın Genel Müdürlük görevini yürüten Burcu Başer, Mayıs 2015 itibarıyla ITE Turkey’in Genel Müdürlük görevine atandı. Burcu Başer, bu görevin yanı sıra Türkiye ofisindeki şirketlerin Yönetim Kurulu Üyeliği görevini de yürütüyor olacak.

ITE Turkey yapılanmasında yer alan YEM Fuarcılık ile Yapı Fuarları – Turkeybuild; EUF - E Uluslararası Fuar Tanıtım Hizmetleri ile Worldfood Uluslararası İstanbul Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı, IPACK Uluslararası Ambalaj, Paketleme ve Gıda İşleme Sistemleri Fuarı,  ANKOMAK Uluslararası İş Makineleri, Yapı Elemanları ve İnşaat Teknolojileri Fuarı; Ekin Fuarcılık ile EMİTT – Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı; Platform Uluslararası Fuarcılık ile Beauty Eurasia Kozmetik, Güzellik, Kuaför Fuarı ve TF Fuarcılık aracılığı ile EurasiaRail Uluslararası Demiryolu, Hafif Raylı Sistemler, Altyapı ve Lojistik Fuarı gibi sektörlerinde lider fuarların organizasyonlarını gerçekleştirmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder