26 Haziran 2015 Cuma

Bodrum Palmarina’ya Bu Yaz Huqqa Damgasını Vuracak

Nisan 2013’te İstanbul Boğazı’nda kapılarını açan HUQQA, Ankara’dan sonra Bodrum Palmarina’da misafirlerini ağırlamaya hazır. Sevilen lezzetleriyle yaza bomba gibi başlayan HUQQA ekibi, 3. yaşını Yalıkavak’ın göz alıcı manzarasında taçlandırmanın mutluluğunu yaşıyor.


Sanat, cemiyet, spor ve iş dünyasından birçok ismin uğrak mekanlarından biri olan HUQQA; açıldığı günden beri zengin menüsü, konumu ve dekorasyonuyla İstanbul Boğazının en çok ilgi gören mekanları arasında yer alıyor. Geçtiğimiz Nisan ayında 2. yaşını kutlayan HUQQA, bu yaz Yalıkavak’ın incisi Bodrum Palmarina’nın gözdesi olacak. 


Deneyimli şef İsmail Ercan Turan’nın koordinatörlüğünde favori lezzetlerini İstanbul’dan Bodrum’a taşıyor. Geç saatlere kadar hizmet verecek HUQQA, Bodrum Palmarina’da sayısız lezzet çeşitleri, adından sürekli söz ettiren kokteylleri ve Yalıkavak manzarasının vazgeçilmez keyfi ile yazı özel ve unutulmaz kılmaya kararlı. 


120 kişilik kapasitesiyle 15 Mayıs 2015 tarihinde hizmete açılan HUQQA Bodrum Palmarina sabah saatlerinden gece 03:00’a kadar misafirlerini ağırlıyor. Bir dünya markası olma yolunda hızla ilerleyen HUQQA’nın sıradaki durakları ise Katar ve Dubai olacak.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder