26 Haziran 2015 Cuma

Onur Air Sabre seyahat pazarına katılıyor

Onur Air, Tarifelerini Sabre seyahat pazarı üzerinden kullanıma sundu
Türk hava yolu şirketinin tarifeleri, Sabre GDS üzerinden Sabre ile bağlantılı seyahat acentelerinin kullanımına sunuldu.Türkiye'nin önde gelen hava yolu şirketlerinden Onur Air, küresel teknoloji sağlayıcısı Sabre Corporation (NASDAQ: SABR) ile bir sözleşme imzalayarak tarifelerini Sabre seyahat pazarı üzerinden kullanıma sundu. 


Bugünden itibaren Sabre ile bağlantılı seyahat acenteleri, Onur Air'ın tarifelerine Sabre üzerinden göz atabilecek, rezerve edebilecek ve yönetebilecek. Bu gelişme, hem Türkiye içinde hem de Avrupa'da uluslararası seyahat etmek isteyen müşterilere daha fazla seçenek ve değer sağlıyor.Onur Air CEO'su Teoman Tosun şunları söyledi: "Sabre'ın yenilikçi teknolojisi ile hava yolu pazarına yardım etme ve dünya genelinde milyonlarca seyahat tutkununa ürün satma kabiliyeti, bölge genelinde satışlarımızı ve marka bilinirliğimizi artırmamızı sağlayacak. Türkiye'nin önde gelen yurt içi hava yolu şirketi olarak ülkede güçlü bir konuma sahibiz ve uluslararası uçuş ağımızı da her geçen gün büyütüyoruz. Seyahat acentelerinin bu tarifelere kolayca erişebilmesini sağlamak, büyümemizde önemli bir rol oynayacak." 

Sabre EMEA Kıdemli Başkan Yardımcısı Harald Eisenaecher şunları söyledi: "Onur Air dağıtım sağlayıcısı olarak bizi seçtiği için çok mutluyuz.  Türkiye EMEA'nın en güçlü gelişen pazarlarından biri ve Onur Air'ın bu heyecan verici bölgede büyümeye odaklı açık bir stratejisi var. Geniş uçuş yelpazesini EMEA ve diğer bölgelerdeki müşterilere sunarak hava yolu şirketinin yurt içi ve bölgesel hava yoluyla seyahat pazarındaki konumunu geliştirmesine yardımcı olmaya kararlıyız.  Onur Air'ın pazarımıza katılması hem acente müşterilerimiz hem de bunların hizmet verdiği şirketler ve seyahat tutkunları için harika bir haber." Dünyanın en büyük seyahat pazarını işleten Sabre, satıcılar ile alıcılar arasındaki seyahat satışını kolaylaştırıyor.  Onur Air, genişlemesi ve büyümesi için Sabre GDS'ye katılan artan sayıdaki yeni hava yolu şirketlerinden biri oldu.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder