23 Haziran 2015 Salı

4. Ace Of M.I.C.E Ödülleri İçin Hazırlıklar Başladı

ACE of M.I.C.E Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri için hazırlıklar başladı
Turizm Medya Grubu’nun düzenlediği,  2016 yılında dördüncüsü gerçekleşecek, sektörün en prestijli ödül töreni ACE of M.I.C.E Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri için hazırlıklar başladı.
Turizm Medya Grubu tarafından 17 Haziran Çarşamba günü Sürmeli Otel’de gerçekleştirilen beyin fırtınası toplantısında kongre, etkinlik prodüksiyonu ve ses, ışık, görüntü firmalarının sektör profesyonelleri ile bir araya gelindi. 

Moderatörlüğünü Turizm Medya Grubu Genel Müdürü Volkan Ataman’ın yaptığı toplantı 3 ayrı oturumda gerçekleşti. Profesyonellerin sektör ihtiyaç ve isteklerine yönelik görüşlerini paylaştığı beyin fırtınası toplantısından çıkan ortak fikirler değerlendirmeye alındı.  Toplantı sonucunda 2016 yılında dördüncüsü gerçekleştirilecek olan ACE of M.I.C.E Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri’ne yeni kategoriler eklenmesine karar verildi.ACE of M.I.C.E Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri’ne eklenecek yeni kategorilerin başlıkları, değerlendirme kriterleri ve başvuruları değerlendirecek juriyi hangi alanlardan profesyonellerin oluşturması gerektiği üzerine fikirler paylaşıldı.Şimdiye kadar Toplantı Yönetim Firmaları, Toplantı Destek Firmaları, Oteller ve Etkinlikler olmak üzere 4 kategoride 23 ayrı dalda değerlendirilen ACE of M.I.C.E Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri, eklenecek yeni kategoriler ile büyüyerek yoluna devam ediyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder