26 Haziran 2015 Cuma

17 Ülke, Bosch Termoteknik Türkiye Tarafından Yönetiliyor

İklimlendirme sektöründe ısıtmadan soğutmaya havalandırmadan endüstriyel sistem ürünlerine kadar tüm sistem çözümlerini sunan Bosch Termoteknik, Türkiye’nin yanı sıra Orta Doğu ve Kafkasya bölgesindeki 17 ülkeyi Türkiye’den yönetiyor. Merkez üssü gibi konumlanan Bosch Termoteknik, Manisa’daki fabrikasında 870 çalışanıyla kombi, ısı pompası ve komponent üretiminde rekorlar kırıyor. Duvar tipi kombilerde; 24 cihaz ailesi için 800’den fazla tipte üretim gerçekleştiren Bosch Termoteknik üretiminin yaklaşık yüzde 70’ini 34 farklı ülkeye ihraç ediyor.

Isıtma-soğutma sektörünün lider markası Bosch Termoteknik, Ortadoğu ve Kafkasya bölgesindeki ülkelere bireysel, ticari ve endüstriyel tip ürünlerden oluşan geniş bir ürün gamıyla hizmet veriyor. Azerbaycan’dan İsrail’e Ürdün’den Birleşik Arap Emir-likleri’ne kadar 17 ülkede, gaz yakıtlı şofbenler, elektrikli termosifonlar,  duvar tipi kombiler ve kazanlar, ısı pompaları, güneş enerjisi sistemleri gibi geniş bir ürün port-föyünün tüm satış, pazarlama ve satış sonrası hizmetleri Türkiye’den yönetiliyor. Bosch Termoteknik’in bu böle için sunduğu ürünler arasında yer tipi çelik ve döküm kazanlar, endüstriyel tip sıcak su ve buhar kazanları da mevcut. Polat :  “Ortadoğu ve Kafkasya bölgesi büyük potansiyel taşıyor”
Türkiye, Ortadoğu ve Kaskasya bölgesi satış operasyonun başında bulunan Bosch Termoteknik Türkiye, Ortadoğu ve Kafkasya Satış Genel Müdürü Zafer Polat “Orta-doğu ve Kafkasya bölgesi iklimlendirme konusunda büyük bir potansiyel taşımakta-dır. Bosch Termoteknik Global’in özellikle soğutma alanında yaptığı yatırımlar neti-cesinde bu bölge eşsiz bir stratejik konuma kavuşmuştur. Bosch Termoteknik olarak 17 ülkeye yaşam için teknoloji sunmaya devam edeceğiz.” dedi. Polat, Ortadoğu ve Kafkasya bölgesiyle ilgili gelecek planlarını açıklarken “5 yıllık büyüme planı çerçevesinde mevcut pazarlardaki varlığımızı arttırıp, yeni ürünler, yeni pazarlar, yeni müşteriler ve yenilikçi satış dağıtım kanalları ile 2018 yılında ci-romuzu 3 katına çıkarmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.Bosch Termoteknik dünya üzerinde birçok lokasyonda birbirinden farklı ve tamamla-yıcı ürünler üretiyor. Bu ürünlerin tamamının satış, pazarlama ve satış sonrası hiz-metleri Türkiye’deki ilgili birimler tarafından yönetiliyor. Ürün gamının önemli bir bö-lümünü ise yine Türkiye’de Manisa fabrikasında üretilen kombi cihazları oluşturuyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder