26 Haziran 2015 Cuma

“En İyi Patates” Ortaköy’e Geldi

New York Fries Dördüncü Restoranını Ortaköy’de Açtı
Pazara, dünyaca ünlü patates markası New York Fries ile iddialı bir giriş yapan Ardaq Group, dördüncü restoranını Ortaköy’de açtı. New York Fries, özel yöntemle hazırlanan lezzetli, çıtır çıtır patates kızartması ile gönülleri fethediyor.

“Gerçek patates kızartması” sloganı ile İstanbul’da büyüyen şirket, şubeleşme çalışmaları kapsamında yeni yatırımını kentin eğlence, buluşma ve gezinti noktası Ortaköy’de gerçekleştirdi. 
Azerbaycan’ın önde gelen şirketlerinden Gence Körpü Tikinti’nin Türkiye’de yatırım yapmak ve ticari operasyonlar yürütmek için kurduğu Ardaq Group, atılımını sürdürüyor. Ardaq Group, Kanada’da doğan ve ülkenin en iyi yönetilen 50 şirketinden biri olan fast food markası New York Fries’ı Türkiye’ye 2014 yılında getirmişti. New York Fries’ın Ortaköy Restoranı’nda tarladan gelen, dondurulmamış, özel araçlarla hazırlanan patatesler, sıcak ve doyurucu porsiyonlar halinde servis ediliyor. Patateslerin özelliği, bekletilmeden çıtır çıtır servis edilmeleri. New York Fries patates kızartmaları özel soslarla sunuluyor.  

NEW YORK FRIES BÜYÜYOR              
New York Fries, New York’ta doğdu ve Kanada’da gelişti. O ülkeye özel ve ‘poutine’ denilen, basite indirgendiğinde özel soslu patates kızartması ürünü sunan bir fast food markası. New York Fries’ın yeni açılan Ortaköy Şubesi’nin yanı sıra Maslak Uniq, Marmara Park ve Zorlu Center’da olmak üzere üç restoranı daha faaliyet gösteriyor.  



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder