23 Haziran 2015 Salı

Hilton Worldwide İstanbul’daki Portföyünü Genişletiyor

Hampton by Hilton Istanbul Sabiha Gokcen Airport, Türkiye’de Faaliyette Olan 30’dan Fazla Otelin Arasına Katılıyor.Hilton Worldwide (NYSE: HLT), İstanbul Anadolu yakasındaki Sabiha Gökçen Havalimanı’nda ekonomi sınıfında hizmet veren Hampton by Hilton markasına ait bir otelin açılmasına ilişkin franchise sözleşmesiyle Türkiye’deki portföyünü genişletmeye hazırlanıyor.

Gelecek yılın birinci çeyreğinde açılması planlanan Hampton by Hilton Sabiha Gokcen Airport, otel sahibi MVK Yapı ve San. Gayrimenkul Yatırım Tic. A.Ş. ile imzalanan franchise sözleşmesi uyarınca işletilecek. Halen inşa halinde olan 148 odalı tesis, Türkiye çapında, halihazırda faaliyette olan ve açılması planlanan toplam 60’tan fazla otelin arasına katılacak .

Hilton Worldwide Avrupa ve Afrika Geliştirmeden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Patrick Fitzgibbon konuyla ilgili olarak şöyle konuştu: “Türkiye’deki ilk havaalanı otelimizin, Hilton Garden Inn Istanbul Ataturk Airport’un açılmasının ardından, bu yeni sözleşme de Hampton by Hilton markamıza İstanbul’un kilit ulaşım noktalarından birinde hizmet verme imkanı sağlayacak. Son olarak Mastercard Global Hedef Şehirler Endeksi 2015 ’te beşinci sırada bulunan İstanbul’un dünyadaki önemi artmaya devam ediyor ve bizler de konuklarımızı Hampton by Hilton Sabiha Gokcen Airport’ta ağırlamak için sabırsızlanıyoruz.” 

Hampton by Hilton Sabiha Gokcen Airport, Osmanlı Bulvarı ile Millet Caddesi’nin kesiştiği noktada, 2009’da 6.6 milyon olan yolcu sayısı 2014’e kadar üç kattan fazla artarak 23.6 milyona  ulaşan havalimanına 1,5 km mesafede yer alacak. Tüm konuk odalarında Hampton by Hilton’un özel yataklarının bulanacağı otel ayrıca 24 saat açık snack bar ve 200 metrekareyi aşkın etkinlik alanıyla hizmet verecek. Tüm Hampton by Hilton otellerinde olduğu gibi, Wi-Fi ve sıcak kahvaltı da oda ücretlerine dahil olacak.

Hilton Worldwide Focused Service ve Hampton by Hilton Marka Yönetimi Dünya Başkanı Phil Cordell, şöyle dedi: “Hampton by Hilton, Türkiye’yi ister iş ister eğlence amacıyla ziyaret eden tüm konuklarına iyi bir uyku, güler yüzlü servis ve  zengin dinlenme alanları  gibi pek çok olağanüstü hizmet içeren mükemmel bir paket sunuyor. Değer politikamız uluslararası büyümemizin anahtarı oldu ve artık konuklarımız ABD dışında faaliyet gösteren 100’den fazla otelimiz arasından seçim yapabiliyor. İstanbul’da Hampton by Hilton Sabiha Gokcen Airport’a ‘Aramıza hoş geldin’ demekten mutluluk duyuyoruz.” 

MVK Yapı ve San. Gayrimenkul Yatırım Tic. A.Ş. yönetim kurulu üyesi Ertürk Mavuk da konuyla ilgili olarak şu yorumda bulundu: “İlk otel projemize başlarken, uluslararası alanda tanınan, güçlü ve sadık bir müşteri kitlesine sahip olan Hampton by Hilton gibi bir markayla yakın işbirliğinin önemli olduğunu düşündük. Otel pazarına daha fazla yatırım yapmak için diğer fırsatları da inceliyoruz ve yakın gelecekte yeni projelerimizi açıklamak için sabırsızlanıyoruz.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder